Tarot Kaarten

Wat zijn tarotkaarten?
Elk pak Tarotkaarten bestaat uit niet minder dan achtenzeventig kaarten en is allemaal hetzelfde. Tarotkaarten zijn er in alle maten met alle soorten illustraties op zowel de voor- als achterkant - sommigen maken zelfs hun eigen tarotkaarten. De betekenis en de boodschap van elk van die achtenzeventig kaarten blijft echter altijd hetzelfde.

Tarotkaarten werden meer dan tweeduizend jaar geleden voor het eerst gebruikt door de Kelten. Velen geloven dat Tarotkaarten alleen dienen om de toekomst te vertellen, maar dit is niet waar. Traditioneel gebruikt, spreken Tarotkaarten over het verleden en heden, en zouden ze aanwijzingen en ideeën moeten geven over de toekomst waar je mogelijk naartoe gaat.

Wat zit er in de kaarten? Tarotkaarten zijn opgebouwd uit vier kleuren - net als elk normaal kaartspel. In feite hebben Tarotkaarten allemaal dezelfde waarden als traditionele speelkaarten: aas tot koning voor elke reeks. Slechts één extra kaart wordt toegevoegd aan de koninklijke familie in Tarotkaarten - de schildknaap, zijn positie is net onder die van de schurk (ook bekend als de boer).

De pakken zijn als volgt: toverstokken, die in het algemeen spreken over esoterische zaken zoals spiritualiteit of creativiteit; zwaarden, die spreken van conflicten en spanningen; bekers (of pentakels), die altijd over geld gaan; en kopjes, die gaan over relatiekwesties en liefde. De andere tweeëntwintig kaarten van het standaard Tarot-deck worden de Grote Arcana-kaarten genoemd en zijn allemaal heel specifiek. Kaarten zoals de duivel, de toren en de dood bevinden zich in de grote arcana.

Hoe kan een tarotkaartlezing mij echt helpen? Wanneer het traditioneel wordt gedaan, kan een tarotkaartlezing alles op een duidelijke en begrijpelijke manier in perspectief plaatsen. Elke lezing van een Tarotkaart wordt voorafgegaan door een vraag, die u niet aan uw Tarotkaartlezer hoeft te onthullen, maar die u voor uzelf houdt. Elke kaart zal in de verleden, huidige of toekomstige positie verschijnen en zal enig licht werpen op het onderwerp van uw vraag.

Of je nu wel of niet in spirituele of esoterische dingen gelooft, of zelfs in de kunst om de toekomst te vertellen, een tarotkaartlezing kan je helpen je eigen gedachten beter te begrijpen. Je zult potentieel gevaarlijke patronen in je leven realiseren en een beter begrip van jezelf krijgen. Zelfs de vraag die je in je hoofd stelt, kan je helpen iets over jezelf te begrijpen, en op deze manier kan een tarotkaartlezing je echt helpen.

Kan iemand tarotkaarten lezen, of moet ik iemand bellen of online gaan? Iedereen kan Tarotkaarten leren lezen. Er zijn veel boeken beschikbaar, zowel in online als fysieke boekwinkels, die je de betekenis en boodschap van elke kaart zullen vertellen. Elke kaart in Tarot heeft een kaartspecifieke betekenis en een bericht of waarschuwing. Het goede nieuws is dat er geen geheim is over wat deze kaarten betekenen - dus ook jij kunt de Tarot leren lezen.

Als je eenmaal de betekenis van de kaarten kent (en het is niet iets dat je hoeft te onthouden; het is prima om aantekeningen bij te houden wanneer je jezelf een tarotkaartlezing probeert te geven), kun je de tarot voor jezelf of voor anderen lezen. Elk boek dat u over de Tarot leest, zal de te gebruiken spreads uitleggen - de manier om de kaarten uit te leggen om hun betekenis en plaatsing in het schema van uw vraag te begrijpen.

Een oud mysterie
Tarotkaarten zijn ouder dan religie. Tarotkaarten zijn ouder dan de meeste talen en de meeste schrijven, en toch zijn ze er nog steeds en worden ze nog steeds op exact dezelfde manier gebruikt als duizenden jaren geleden. Als Tarotkaarten mensen niet zouden helpen, waarom zouden ze dan nog steeds worden gebruikt en nog steeds zo populair zijn?

© Vi & Dora Informative Website. All Rights Reserved.