Waikiki Strand Vakantie

Gelegen op het zonovergoten Hawaiiaanse eiland Oahu, Waikiki Beach is een van de meest bekende en goed bekend staande stranden in de hele wereld, met luxe hotels en strandclubs direct aan het strand. De beroemde Kalakaua Avenue, die parallel loopt aan de strand, biedt u een winkelparadijs met fijne restaurants en avondentertainment.

Waikiki Beach staat ook bekend om zijn zachte golven die ideaal zijn voor beginnende surfers. U kunt huren surboards en uitrusting op het strand, zelfs lessen nemen als je nog nooit eerder hebt gesurft.

Catamaranritten van en naar Diamond Head zijn ook: ook aangeboden door verschillende bedrijven, met vertrektijden variërend. Andere activiteiten op uw vakantie omvat kajakken, zwemmen en outrigger kanoën.

Restaurants Er zijn verschillende restaurants direct aan Waikiki Beach, zoals Duke's Canoe Club en de Surf kamer. Als de avond valt, kun je genieten een romantisch diner terwijl je de zon ziet ondergaan de prachtige en verbazingwekkende Stille Oceaan.

Hotels in Waikiki Beach Terwijl je langs het strand van west naar oost reist beginnend in Diamond Head, zul je er verschillende tegenkomen eersteklas hotels zoals Hilton Hawaiian Village, Sheraton Waikiki, Outrigger Hawai, the Royal Hawaiian Hotel, en verschillende anderen.

Het Waikiki-verschil Hoewel er verschillende andere plekken zijn voor je strand vakantie, weinigen slagen erin om de schoonheid vast te leggen en rust die Waikiki biedt. Hawaii heeft lang stond bekend om een tropisch paradijs, met Maui als een uitstekend voorbeeld. Hawaii biedt verschillende stranden, met Waikiki als een van de beste.

Als u op zoek bent geweest naar de ideale plek voor uw strandvakantie, je moet niet aarzelen om naar te gaan Waikiki. U vindt kortingen op hotelkamers op verschillende tijden van het jaar, waardoor het de perfecte gelegenheid om alles van Hawaii te bekijken zal u en uw gezin voorzien.

© Vi & Dora Informative Website. All Rights Reserved.